Kategorier

For kunder som betaler på forhånd:

Din faktura kan betales på kontonummer 2030.18.66527 . For raskere behandling merk innbetaling med ordrenummer.

 100 % fornøyd eller pengene tilbake Garanti. 
På lagerførte varer i nettbutikken gjelder full returett innen 14 dager etter mottagelsen, forutsatt at varen returneres i uskadet stand og i uskadet originalpakning. Send da med angrerett skjema samt gi beskjed om årsaken til returen. Når en vare returneres til oss så må Du som kunde bekoste returfrakten. Varer som tilbakesendes mot postoppkrav eller etterkrav utløses ikke av oss. Retur- og bytterett gjelder ikke for varer som er spesialbestilt eller som ikke inngår i vårt vanlige sortiment.

Reklamasjoner der Trolltuning har gjort feil.
Skulle vi levere feil antall eller feil vare vil vi gjerne at Du gir oss beskjed så snart som mulig slik at vi får rettet feilen. Enklest skjer dette ved å fylle ut kontaktskjema på websiden med opplysninger om feilen. Vi sender deg da i posten ferdig frankert og utfylt returetikkett som du kan sette på pakken og levere på posten. Erstatningsleveransen skjer helt uten kostnad for Deg.

For betaling: Din faktura kan betales på kontonummer 2030.18.66527 . For raskere behandling merk innbetaling med ordrenummer.