Plasti Dip & Folie  Det er 9 produkter.

Viser 1 - 9 av 9 produkter
  • Sølv plast dip spray. Dette er en gummispray som er utviklet fra JOM i Tyskland og er ment til bruk på din bil slik som felger, karosseri, speiler samt interiør. Kort sakt kan brukes til det meste.  Denne gummi spraien kan du lett ta av ved å rive den av som vist på bilde. Rist boksen og den er klar til bruk.  Brukes på en rein og tørr flate. 

  • Blå plast dip spray. Dette er en gummi sprøy som er utviklet fra JOM i Tyskland og er ment til bruk på din bil slik som felger, karosseri, speiler samt interiør. Kort sakt kan brukes til det meste.  Denne gummi spraien kan du lett ta av ved å rive den av som vist på bilde. Rist boksen og den er klar til bruk.  Brukes på en rein og tørr flate. 

  • Sort plast dip spray. Dette er en gummispray som er utviklet fra JOM i Tyskland og er ment til bruk på din bil slik som felger, karosseri, speiler samt interiør. Kort sakt kan brukes til det meste.  Denne gummi spraien kan du lett ta av ved å rive den av som vist på bilde. Rist boksen og den er klar til bruk.  Brukes på en rein og tørr flate. 

  • Rød plast dip spray. Dette er en gummispray som er utviklet fra JOM i Tyskland og er ment til bruk på din bil slik som felger, karosseri, speiler samt interiør. Kort sakt kan brukes til det meste.  Denne gummi spraien kan du lett ta av ved å rive den av som vist på bilde. Rist boksen og den er klar til bruk.  Brukes på en rein og tørr flate. 

  • Gul plast dip spray. Dette er en gummispray som er utviklet fra JOM i Tyskland og er ment til bruk på din bil slik som felger, karosseri, speiler samt interiør. Kort sakt kan brukes til det meste.  Denne gummi spraien kan du lett ta av ved å rive den av som vist på bilde. Rist boksen og den er klar til bruk.  Brukes på en rein og tørr flate. 

  • Grønn plast dip spray. Dette er en gummispray som er utviklet fra JOM i Tyskland og er ment til bruk på din bil slik som felger, karosseri, speiler samt interiør. Kort sakt kan brukes til det meste.  Denne gummi spraien kan du lett ta av ved å rive den av som vist på bilde. Rist boksen og den er klar til bruk.  Brukes på en rein og tørr flate. 

  • Tint, Gun Smoke, optic Blue, Yellow

  • Carbonfoilie av høy kvalitet, dette er en foile som er enkel og jobbe med. 

Viser 1 - 9 av 9 produkter